VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

prometheus!!!

prometheus

när M var iväg och handlade förut så hade han med sig en film hem till stora W – ett småkryps liv – och en film till oss – prometheus :)

så när ungarna slocknat vid nio så kollade vi på filmen, vi fick pausa typ tio ggr för lilla W snurrar och har sig i sängen så gode tid! och han har börjat kasta ut nappen ur sängen… och när han väl vill ha nappen så blir han så klart ledsen!

så snart den här karantänen har släppt, håller verkligen tummarna för att jag slipper det här! så ska vi bege oss iväg för att kolla på ett nytt spjälsängskydd. vi har ett SVINDYRT från lexington som vi redan har bytt en gång och där hämporna lossnar HELA TIDEN och det är ingen styrsel alls i det – värdelöst! så nu siktar jag in mig på ett laban eller från färg & form´s moln serie!

filmen var iallafall riktigt bra och den var spännande. riktig sci-fi som jag gillar allra mest :) och noomi rapace var absolut bäst i hela filmen! kan rekommendera den OM du gillar sci-fi såklart. om inte är den nog skräp 😉

såhär spännande var prometheus 😉

nu ska jag sova och jag hoppas verkligen att mina grabbar sover GOTT inatt! stora W sa förut att han inte ville sova för han ville inte ”spytta”… min lilla älskling!

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna