VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

inga torrbollar här inte :)

lillaW2

här i karlstad har det varit skottlossning i kväll. riktigt otäckt, nära där vi bor. läs om det HÄR. av den anledningen fick jag ett sms av min vän C. hon undrade hur det stod till och vad som händer.

vi kunde konstatera att båda våra smågrabbar inte är några torrbollar inte. hennes somnade för en kvart sen och min lilla W – he´s still awake!!! tycker han borde vilja sova så som han har härjat idag – men icke!

dagen har bestått av 2 saker och det är tvättning och blöjbyten! magsjukan önskar jag inte ens min värsta fiende (vem nu det skulle vara)! BLÄ sammanfattar min upplevelse av ”magsjukan med barn”!

efter ett misslyckat nattningsförsök med en gapskrattande lilla W så blev det gåstolen…

så natti natti på er – eller inte om lilla W får bestämma!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna