VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

what a day!

mys

slöaste dagen – EVER! eller iallafall för mig och barnen. M har sprungit runt som bara den och tvättat trehundra maskiner med tvätt eftersom det gick åt SEX byten i barnens sängar i natt – addera kuddar och täcken på det också och mitt täcke….

blä – det värsta med höst och vinter den här jädra magsjukan! MEN vi har verkligen varit förskonade första gången på tre år som vi har magsjuka i familjen och M han står alltid pall = immun! så vi är iallafall alltid en frisk vuxen och det är TUR!

under dagen har ingen av barnen haft några vidare symtom men båda har varit väldigt trötta och vi med.och jag har inte mått prima direkt… så idag har M varit hemma och vabbat och jag sjukskrev mig.

när barnet är 240 dagar och den föräldern som är föräldraledig blir sjuk så får tydligen den andre föräldern vabba! det är ju jättebra för då sparar man ju den föräldradagen. vilket jag tycker är bra för det är ju trist att behöva ta föräldradagar när den ene är sjuk!

läste på nätet att barn långsamt ska introduceras till att äta vanlig mat igen.. jahapp tänkte jag… ungarna har ätit lite mindre än vanligt bara och verkligen velat äta… lilla W har vi varit lite mer försiktiga med och han har inte fått mat utan fruktpure, gröt och ersättning.

nu är M iväg och handlar en film till stora W så sen blir det vardagsmys i soffan med lite popcorn :)

är i valet och kvalet om jag ska söka ett jobb eller inte – ett föräldraledighets-vik… mycket pendling igen men TOPPEN arbetskamrater!

ha en fin kväll alla!

vi myste i soffan förut jag och stora W

W: ”W inte sova mamma”

jag: ”näej vi vilar bara lite”

– efter tre sekunder sov han och jag sov efter fem sekunder :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna