VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

magsjukan har anlänt…

vid ett vaknade lilla W och spydde… det kändes som 100 ggr… han somnade vid 04.00. 04.15 började stora W spy ungefär 100 ggr.

sitter nu här i stora W’s säng och HOPPAS att det räcker nu!

så ge mig era bästa bli-frisk-från-magsjukan-tips är ni snälla :)


Kommentarer


  1. Erica 3 oktober, 2012 on 09:51 Svara

    Magsjuka är det värsta som finns. Punkt slut. Tips? Jag vet inte, nyponsoppa brukar vara milt att börja med igen efter uppehåll med mat. Det finns den osötade varianten att köpa, jag skulle behöva introducera den för mina barn. Får väl blanda hälften med vanlig och fasa ut den med socker, för jag blir tokig på hur mycket socker det är i allt. Och byter jag direkt kommer stora att rata den :( Det bästa med magsjuka är att den går över. Man vet att den går över, men det är bland det värsta man kan drabbas av. Krya på er!

    • dentvetydigamamman 4 oktober, 2012 on 00:47 Svara

      tusen tack! håller med! det gick väldigt bra med maten idag. tog lite mildare mat och mindre portioner. men deras aptit var det inget fel på :) och nyponsoppa det gillar inte stora W… han dricker typ bara mjölk… är barnen vana med sockriga produkter så är nog det bästa att fasa ut det så märker dem till slut inte att det är den med mindre socker :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna