VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

vilken GOD MAT från BRA MAT HEMMA!

mat

idag bjöd lchf-kassen på färsbiffar serverade med pepparsås och smörslungad brysselkål! och jag säger bara WOW VAD GOTT :)

jag skulle väl aldrig ha testat den kombinationen om det inte vore för matkassen och jag blev otroligt nöjd. ett EXTRA stort plus är att stora W också åt! eller ja han åt biffen och smakade åtminstone på bollarna som han sa och såsen :)

är supernöjd så här långt med lchf-kassen och har beställt nästa veckas också :) därefter funderar vi på att ta varannan vecka! helt underbart med en meny som är LCHF inspirerad för det här har fått mig back on track.

har ju slarvat med kosten en HEL DEL nu senaste tiden och i helgen har jag mått riktigt dåligt så det här med att få köpa LCHF-kassen till reducerat pris har verkligen kickat igång min nyttiga kosthållning igen! och jag har förlorat 1,2 kg i vätska på två dagar med LCHF. inte konstigt att jag känt mig tung. så nu är jag nere på 74.9 kg igen… men nu brinner det i knutarna! om 29 dagar ska målet vara uppnått med att väga 70,8 kg alltså om FYRA veckor! och jag är förkyld så jag kan inte träna… så det här ska bli spännande. det innebär en viktnedgång på drygt 1 kg i veckan… så HEJA MIG :)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna