VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

mutade barn och mutad mamma!

sopbil

vi packade ihop oss och åkte till bergvik förut. det var liksom nödvändigt eftersom så många basvaror var slut!

jag och stora W skrev en inköpslista tillsammans så där hade vi tre mysiga minuter!

och på bergvik var stora W jättesnäll! inne på ica maxi så försvann mitt tålamod på leksaksavdelningen och stora W har en ofantligt bra och listig övertalningsförmåga så med hem kom en leksaks-sopbil!

väl hemma var jag i STORT BEHOV av kaffe och ungarna behövde ha mat. så nu är ungarna matade och mutade med majskrokar och sopbilar! och jag är mutad till att vara en snäll mamma med en stor kaffe med grädde och vaniljpulver – MUMS!

nu räknar jag ned sekunderna fram tills att M kommer hem! ska bli SÅ SKÖNT att vara en till vuxen hemma när man själv inte är pigg alls!

ikväll blir det dag 2 med lchf-kassen och på dagens meny står det färsbiffar serverade med pepparsås och smörslungad brysselkål. kan knappt vänta 😉 så ytterligare en orsak till att räkna ned sekunderna tills M kommer hem!

lite mer positiv anda på dagen tycker jag 😉 det blev ett stort + att stora W var så duktig på Ica Maxi :) om ni undrar om lilla W så är han lugn i 95 % av fallen 😉

69:- och en jättebra tur i affären – det var det värt!

bebishänder är SÅ SÖTA! lilla W älskar majskrokar – men helt ärligt – dem smakar ju INGENTING!

kaffet smakar extra gott i min fina marimekko-mugg :)

NU ska jag försöka vara en sån där skitbra morsa tills M kommer hem då jädrar ska jag vila i en timme!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna