VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

less på hosta och baciller!

LUFT

jahapp, så är stora W hemma IGEN från förskolan p.g.a den där jädra förkylningsastman! vill inte att han ska missa allt kul dem pysslar med på förskolan + att han är en mycket lugnare kille sedan han började där! nu har han ju varit hemma i fem dagar redan och sjätte dagen idag och han är som en liten duracell-kanin här hemma som slänger sig på lillebror, drar i honom och skriker och gapar!

och lilla W hostar mera – och vad ska jag hitta på då? börja om medicineringen som vi gör med stora W? eller? dem ska ju medicineras lika… SUCK! får försöka ringa astma- och allergimottagningen…

har lust att fylla hela badkaret med MAJSKROKAR och låta båda sitta där och äta hela dagen! MEN JUST DET – jag har ju inga majskrokar hemma, INGEN mjölk, INGEN burkmat och inte ens en enda jädra potatis så att jag kan koka ihop ngt till lilla W – SUCK! vi SKA handla – IKVÄLL! just det – finns ingen ERSÄTTNING heller… SUCK! SUCK! SUCK!

meningen var att jag och lilla W skulle på utflykt idag… men som ni förstår så blir vi hemma… och regnet bara öser ner…

positiva klubben antecknar – DET ÄR INGEN POSITIV DAG IDAG!

ska knapra i mig 1 panodil och 1 ipren nu och se om mitt huvud åtminstone blir bättre!och ta en STOR KOPP KAFFE!

ha en fin dag alla!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna