VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

jädra hosta :(

sömsisW

min stora lilla älskling ligger där upp och hostar och hostar trots medicinering… och vi försökte inhalera extra men han blev vansinnig… det skulle jag också ha blivit om nån tryckt upp en andningsmask i ansiktet på mig när jag försökte sova :(

det är oerhört tröttsamt med den där jädra förkylningsastman! naturligtvis är det värst för pojkarna och stora W missar förskolan som han verkligen tycker om!

och nu när lilla W också ”fått” det så känns det extra tungt att dem ska ha det så himla jobbigt BÅDA TVÅ :(

bäst att gå och sova för om inte hostan ger sig så kommer det bli en lång natt!

i natt kom stora W och sov hos oss :) hur mysigt som helst för det händer väldigt sällan! ingen dum hosta då! han passade på att sno både täcke och kudde för sin mamma så jag blev lite frusen och stel i nacken bara 😉

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna