VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

har shoppat JACKOR!

jackor

igår var vi till bergvik och njöt litegrann av att bara ha ett barn med oss :) stora W blev ju hämtad av mormor och morfar i torsdags och han kom inte hem förrän i går kväll! skönt för honom att få en massa egentid där efter en vecka när lillebrorsan krävt ALLT! har iallafall kommit fram till att ETT barn = INGET barn 😉 och 2 barn är 2 för mycket 😉 iallafall när det gäller att få sig själv och tiden att räcka till!

iallafall så var vi in på intersport och jag provade alle tre jackorna! och innan jag knappt hade fått på mig den blå så sa M – BLÅ! och han hade faktiskt rätt. den blå var mycket bättre – även om jag ÄLSKAR grönt. så nu har jag en svart fjällräven dunjacka och en blå höstjacka från etirel. fjällräven jackan var på halva priset + att det var 20% mer rabatt p.g.a. att bergvik firar 30 år så den var DYR men inte galet dyr som det ordinarie priset. och mamma betalade – fick en tidig 30-årspresent :)

jag skrev ut frågan på facebook också och det stod helt klart mellan den gröna och den blåa… och hade den gröna varit lite mörkare så hade det varit ett säkert kort… men näej, jag såg blekare ut än nödvändigt tyckte jag 😉 är verkligen nöjd!

till ungarna fick jag tag på everest överdragsbyxor – perfekta till våren och tillhörande jacka till stora W allt för under 500:- och ord.priset var nästan 1200:- så jag kände mig jätte-jätte-nöjd och M kände sig bara fattig tror jag 😉

men jag tänker så här att OM jag vill att mina barn ska ha lite bättre kvalitet (måste inte vara polarn o. pyret) så måste jag passa på när det är SÅ kraftigt nedsatt pris – annars kan jag inte köpa den kvaliteten som jag vill… så jag var glad och plånboken ledsen :) men till våren kommer båda vara glada eftersom jag DÅ inte kommer behöva lägga det dubbla på kläder till ungarna 😉 smart, eller hur, typ iallafall 😉

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna