VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

glasögon – it is!

glasögon

när jag vaknade efter min lilla lur inför nattens jobb så grusade ögonen rejält… har känt att linserna inte riktigt är ok ett tag men snålheten i mig har valt att inte byta 😉

men ikväll såg jag ingen annan utväg än att ta ut linserna och ta glasögon istället! det är dygnet-runt-linser som man har i max. 30 dagar (läs ca. 40-50 dagar för att man glömmer bort dem…) ! hur smart som helst!

när jag kom ned till grabbarna så undrade stora W – ”men mamma, ha du glasögon? vart har du köpt dem?” och lilla W blev helt lyrisk och skulle plocka dem DIREKT! SÅ SÄLLAN har jag glasögon! tur att jag inte betalade särskilt mycket för dem :)

nu myser stora W med popcorn och film och lilla W kämpar för att hålla sig vaken! själv ska jag get myself together och åka iväg och jobba!

mina glasögon som är mörkbruna och jag :)

vilket skämt – försökte sminka mig lite ”extra” med rouge och sådär för det är inte helt ovanligt att dem gamla tror att det kommer en ”ängel” in i rummet när jag smyger in för att titta till dem mitt i natten. men som ni ser – jag är lika blek som vanligt! har iallafall slutat ha vita arbetskläder på mig och har aldrig halvutsläppt hår längre… för att slippa missförstånd 😉

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna