VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

inte bara negativt igår!

åh, kände mig så himla negativ igår kväll att jag glömde bort det som faktiskt var riktigt bra igår 🙂

vi kom iväg till öppna förskolan en timme försent och där lekte barnen en stund. stora W leker väldigt bra själv och det tar inte många minuter innan han när varm i kläderna och vågar ”ta för sig”.

lilla W och stora W på öppna förskolan! mina godingar!

stora W hittade tågbanan i ett hörn där han lekte och var nöjd – han fick lite konkurrens när några mindre barn kom och faktiskt förstörde för honom så jag förstår att han reagerade men jag satte mig där så att det blev lite lugnare. jag har INGA problem att säga till andra barn så länge det sker på ett rättvist sätt (alltså att jag säger till andra barn under samma premisser som mina barn!). jag delade upp delarna till barnen som var där och försökte medla så gott det gick med små ungar 🙂

när det var dags att städa så var det STORA krokodiltårar från stora W´s sida så honom fick jag ha i knäet under sångstunden och lilla W fick sitta bredvid – men båda var iallafall nöjda!

fina L och hennes goa E följde med oss hem – helt spontant och vi åt lunch tillsammans! även det ETT JÄTTETREVLIG INSLAG PÅ DAGEN! jag kokade lite ärtor till smågrabbarna och dem var helnöjda!

”ärtornas krig” eller ”ärtorna anfaller”! så här såg det iallafall ut på mitt köksgolv efter att två tiomånaders killar ätit ärtor 🙂 det är så kul att se E och lilla W tillsammans. lilla W är som en valross och ålar sig fram på golvet medan E är som en gasell och flyger fram, ställer sig upp och går några steg 🙂 inte för att jag är ett dugg orolig för lilla W MEN det är helt troligt vilken skillnad det kan vara!

när jag kom hem från KOMET-utbildningen så var jag visst lite trött för så här fick stora W gå och lägga sig i går kväll 😉

bara liiiite bak o fram!

idag ska stora W till förskolan och jag och lilla W har fem timmar där INGENTING är inplanerat – SKÖNT!

ha en fin dag!


Kommentarer


  1. Erica 25 september, 2012 on 21:51 Svara

    ha ha ärtor på golvet känner man ju igen…och bakvända kläder. Det är det som är livet 🙂

    • dentvetydigamamman 25 september, 2012 on 23:03 Svara

      haha jo tack! livet IT IS 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna