VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

mamma core och PW (PratWalk)

lillaWochE

pustar ut efter en dag med full fart! 09.00 prick (haha eller hur?) lämnade jag stora W på förskolan därefter begav jag mig till snälla L. vi skulle nämligen på mamma core  på friskis och svettis för andra gången. och denna gång hade vi bestämt oss för att gå dit! det var ju inte gjort i en grisblink så jag var verkligen VARM  redan när vi kom dit!

stora W låg och sov i vagnen och kompis E höll ett vakande öga på honom han gick direkt till vagnen och ställde sig – helnöjd :)

stora W vaknade efter ungefär en halvtimme och det är så kul att se på barnen hur dem försöker interagera och kommunicera med varandra :) om ni kollar till vånster så hade dem besök av en annan liten kille som var där också – så kul!

efter att ha läst Lofsans inlägg om stretchning så skippade jag det nästan helt… efter att ha läst det så tycker jag att det för mig är bättre att träna yoga 2-3 ggr/vecka istället för att stretcha! och mig gör det inget för stretchning är det tråkigaste jag vet 😉 jag älskar yoga men hatar stretchning – tvetydigt? i know!

efter ett BRA core pass med TRETTIOFEM andra mammor och bebisar var det dags för lunch för smågrabbarna. jag åt en burk med makrill och lite pekannötter.

på ditvägen glömde jag sätta på min stegräknare men icke på hemvägen! det visade sig vara ganska exakt 4 km enkelväg så 8 km PW (PratWalk eller PowerWalk) och 45 min mamma core så kändes det riktigt bra att hämta världens goaste stora W på förskolan :)

NU är det bara RUT-akuten x 2 kvar för idag :)


Annons

Kommentarer


  1. Fru Diana 12 september, 2012 on 21:34 Svara

    Vad duktig du är! Så tidigt och redan på gymmet, super bra ju!! =)
    Men du, vad är det för program du använder? Det är inte RunKeeper eller hur, för min krånglar hela tiden typ, jätte tråkigt.

    • dentvetydigamamman 12 september, 2012 on 23:31 Svara

      tack vare en mamma kompis 😀 var så galet skönt att ha tränat ordentligt innan jag hämtade stora W :) min app heter GPS + Pedometer och jag tycker den är bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna