VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

har haft en riktigt slö dag och bara skrotat här hemma :)

TochW

sådana dagar behövs dem också! efter en natts otroligt god sömn så fortsatte vi med att mysa i soffan framför disney channel. vi käkade ganska sen frulle, eller ja, stora W åt en bit skinka och jag drack min äggmjölk med kakao.

mysdag på hög nivå :) härligt!

vid elva kom söta A förbi med sin lilla skrutt E på 3 ½ månad och stora W var helt fascinerad över en SÅ liten bebis. lilla W har ju hunnit bli en liten kille liksom 😉 dem stannade en bra stund och vi käkade lunch ihop – mysigt! alldeles för sällan vi ses!

när M kom hem passade jag på att köra min 6 pack abs workout. är ju med i den HÄR utmaningen :) kollar ni in den länken så finns min mage med där! ska bli spännande och se om det händer något på 40 dagar… jag är SÅ otroligt svag i magmusklerna trots tusen plankor så mitt mål ‘är att kunna utföra övningarna på nivån för nybörjare perfekt efter dessa dagar!

fick lite back up under träningen och ja, ja har världens sämsta hållning men jag höll på att skratta ihjäl mig, stora W var så HIMLA söt och skulle ”åsså träna mamma”.

och så här lycklig är man tydligen när passet på drygt tre minuter är klart 😉

ni ser att jag fått fyra medaljer – det är för lite – måste ta igen 4 missade gånger så ikväll får det bli omgång nr. 2 :) 40 medaljer ska tjänas in… härligt…

nu blir det lite middag i form av – ingen aning! har noll inspiration till mat… får se vad kylen och frysen erbjuder!sen ska jag fortsätta med att bara skrota runt och pyssla lite – gött :)

 

 


Annons

Kommentarer


  1. Jolie 10 september, 2012 on 17:34 Svara

    min tråkiga app funkar ju inte. Sjukt trist.

    • dentvetydigamamman 10 september, 2012 on 17:35 Svara

      åh vad trist :( why?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna