VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”men då saknas ju bara en lillasyster”

ja men visst om jag kunde BESTÄLLA en! jag har två killar och lilla W har inte ens fyllt ett år än men ändå så får jag höra minst en gång i veckan ”åh så du har två pojkar, men då saknas det bara en lillasyster!”. då säger jag lite ursäktande att ”näej, jag hade en jättejobbig graviditet och en blodförgiftning och lunginflammation i februari som det tog mig tre månader att återhämta mig ifrån så att just nu orkar jag inte” då får jag till svar ”jaha, men om några år så!”…

jahapp, och vilken postorderfirma säljer sånnadära lillasystrar då? för just nu är jag inte direkt vansinnigt sugen på att vara gravid och allt vad det innebär och sen inte komma undan med att behöva klämma ut ungen!

OCH vad händer om det gud förbjude skulle bli en SON till! ska jag fortsätta vara bebishotell hela livet då för att få den saknade ”lillasystern”?

vi har inte stängt dörren för ett tredje barn, vi har svängdörr som vissa dagar är väldigt öppen och vissa dagar är dem jädrigt igenbommad och nyckeln är bortkastad!

jag älskar mina ungar som råkar vara två av dem mest underbara pojkarna som finns! kön spelar ingen roll! och om jag blir gravid igen så visst finns en önskan om en tjej MEN kommer det en kille till så gör det ingenting så länge han är lika lugn som lilla W. en stora W till orkar jag nämligen inte med då finns risken att en av ungarna konstant får bo hos mormor och morfar 😉 skämtåsido en förälders högsta önskan är väl att man får ett friskt barn, eller hur? och om barnet inte är friskt så spelar egentligen det ingen roll heller för alla ungar är lika mycket värda och blir lika älskade av sina föräldrar för det!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna