VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

avslutat dag 1 :)

sötagrodan

dagen började kanondag och jag kände mig ”stark” trots mitt sockerberoende. dippen kom på kvällen när M kom hem med den största godispåsen jag har sett och jag är SÅ sjukt svag för lösgodis. ”de är ju sista kvällen brorsan är här” lät det… så det slank ned säkert tio godisar… och lite chips. fick lite panik så jag slängde ihop ett tabata-program och svettades ordentligt i 20 minuter + olgas magträningsprogram – PUST!  sammanlagt 30 minuters effektiv träning. nu är ju jag väldigt otränad så det behövs inte mycket för att jag ska känna att jag har tränat!

som sagt dagen började kanon med ”brunch” på söta grodan med min mysiga mamma-grupp! inga problem med lchf där inte. fick beställa en barnportion sallad eftersom jag inte äter bröd :) sen var det inga problem att få grädde i kaffet – VISPAD arla grädde – det bästa! riktigt mums!

ägg, lax, ost, ruccola, lite tomat och dressing gjord på turkisk yoghurt!

hemma blev det mellis i form av kaffe med 1 krm kanel, 1 krm kardemumma, pyttelite ingefära och grädde och det var SÅ gott :)

till middag provade jag ngt helt nytt – laxnuggets och tartarsås. tyvärr såg det inte ett dugg smarrigt ut på bild men in reality var det super! det blir det definitvt mer av!

och vips så var M hemma med den där jädra godispåsen… nåväl – ny dag – nya tag!jag ska kämpa! men sockerberoendet sitter djupt inne…

så vid 22.15 påbörjade jag dagens träningspass som blev riktigt bra och en väldigt bra väckarklocka! HJÄLP vad O-tränad jag är!

wohoo! SÅ lycklig var jag när dem 20 minuterna var slut… inte för att jag hoppade utan jag låg i en blöt fläck på golvet och suckade för jag hade ju Olga´s magträningsprogram KVAR!

TACK Olga för att du pressar mig till att göra plankor jag ALDRIG trodde jag skulle göra :)

 

 


Kommentarer


 1. Maria 31 augusti, 2012 on 05:01 Svara

  Duktigt :)

  • dentvetydigamamman 1 september, 2012 on 00:45 Svara

   TACK :)

 2. Kaffemorsan 31 augusti, 2012 on 07:27 Svara

  Jag är oxå smått (läs mycket) godisberoende. Vill gärna bli av med sockersuget men vet inte hur jag ska göra. Faller alltid tillbaka och inget är lika gott som godis just då sedan mår jag illa!
  Duktig du är som kämpar, min karaktär är jag inte stolt över! låter spännande med ditt träningskoncept!

  Önskar dig en mysig fredag!

  • dentvetydigamamman 1 september, 2012 on 00:49 Svara

   Hej! Jag kan minnas att jag ”krävde” socker redan som barn. Sjukt, eller hur? Så jag likställer att ex. sluta röka med att sluta äta socker om man är riktigt sockerberoende. För det är SÅ SÅ SÅ svårt att sluta. HAr provat alla möjliga metoder och inget har funkat för jag är ju sugen på sött HELA TIDEN! Och jag känner verkligen igen mig – äta tills man mår illa – varenda gång… Min karaktär är inget att hänga i julgranen men nu har jag som sagt mitt 30-års-mål och jag bara MÅSTE klara det :) Förresten, det enda som tagit bort mitt sockerbegär är att äta lchf.

   hoppas du också hade en mysig fredag! önskar di gen fortsatt trevlig helg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna