VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

i sorg och saknad ❤

att förlora någon man håller kär är något av det svåraste i livet. för några veckor sedan förlorade M sin morfar efter en tids sjukdom och det gör naturligtvis ont. dem vi älskar vill vi ju ska finnas hos oss för evigt!

idag var begravningen. jag tycker alltid det är otroligt jobbigt med begravningar. den här gången hade jag lilla W att tänka på så det var ändå skonsamt för mig. han satt och avfyrade leenden till höger och vänster helt oviss om den sorg och smärta som var omkring oss. han gjorde på så sätt stämningen mindre tung och jobbig! tack mitt hjärta!

begravningsgudstjänsten var väldigt fin och det spelades flera vackra melodier. prästen var väldigt bra och berättade på ett fint sätt om vem M’s morfar var och han sa så fina och tänkvärda saker. sådant som man aldrig själv reflekterar över. jag kommer naturligtvis inte ihåg dem här sakerna han berättade. hjärnan sätts på paus på något vis i jobbiga situationer och jag minns ofta ingenting. men känslan som jag har är att vi ska ta hand om varandra mer och visa kärlek!

M’s morfar och mormor var gifta i över 60 år och det tycker jag är så otroligt fint! hur ofta hålls egentligen löftet ”tills döden skiljer oss åt”?

mina tankar och hjärtligaste kondoleanser går till de närmast anhöriga och extra mycket till M’s mormor!

stora W var inte med idag. han fick vara på förskolan istället. vi vet inte om vi gjorde rätt eller fel som inte hade med honom också. men vi kände att han är så liten och har lite för mycket spring i benen.

ikväll så pratade jag om morfar H och att han varit sjuk och att han nu är en ängel som bor i himmelen bland stjärnorna. vi sa god natt till morfar H och vinkade mot himmelen. stora W började prata om flygplan – ”fuge fugplanet”. jag frågade vart flygplanet ska flyga (han brukar ALLTID svara – ”fuge feisch”) och han svarade – ”fuge hämta morfar H”. min älskade unge om det ändå vore så! när M tog över nattningen så skulle stora W spika en stege och hamra till morfar H. tänk om man kunde göra verkligen av ungars fantastiska fantasier!

20120829-234505.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna