VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

underbara morgon!

efter en riktig host-natt för lilla W så var det underbart att bli väckt av M 9.30 och få komma ned till dukat frukostbord med nybakade scones :)

20120826-101729.jpg

supergott MEN jag måste sluta med gluten och kolhydrater för nu har jag ont i magen every day igen och jag ser väldigt gravid ut (vilket jag verkligen INTE är). och att se gravid ut när man inte är gravid – DET är inte kul! så i detta regniga väder så SKA jag förbereda för en riktig LCHF-vecka nästa vecka! mitt mål att hinna gå ner 10 kg fram till min 30-årsdag kommer närmare och nu måste jag dra på ett kol. har 6 kg kvar!

vi får se vad den här dagen bjuder på! det blir förmodligen någon utflykt :) mariebergsskogen, bibblan eller springa i affärer på bergvik kanske?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna