VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

min duktiga och söta lillasysteryster ❤

min syster K är verkligen duktig på att sy! hon har ett stort intresse av 50-60 talet och syr efter gamla mönster som hon hittar lite här och där!

nu i sommar har hon sytt en massa fina klänningar och här kommer några av dem:
hon är verkligen duktig! och medan hennes sambo N är ute och fiskar så är hon hemma och syr :) mycket bra fördelat av dem två tycker jag! och jag tycker det är SÅ häftigt att hon alltid går sin egen väg! på högstadiet hade hon dread locks, färgglada kläder, för att sedan komma in i en period där hon blev mer casual för att nu hittat ”sin” stil :) hon är så söt min minsta lilla systeryster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna