VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ändrade planer

när jag skaffade barn så tänkte vi att visst våra liv förändras för alltid men vi ska ändå umgås med våra vänner som vanligt, hitta på saker osv… det man inte tänker på är alla trehundrafemtielva förbaskade baciller som flyger och far överallt! och man tänker inte direkt att ens barn kan få alla dessa baciller och följder av detta (ex förkylningsastma).

idag hade jag och lilla W planerat att hälsa på en kompis men så blir det inte :( för igår tilltog förkylningsastman med en massa hostningar och nu feber! så stora W är hemma idag! nu är det såklart inte ett dugg synd om mig. men det är SÅ tråkigt att han alltid är sjuk :( det är bara två eller tre veckor sedan som han var hemma från dagis en hel vecka. och han är väldigt aktiv och jag har ju inte direkt kapaciteten som typ sju roliga kompisar på dagis har att underhålla honom.

nu ropar han efter ”iTääääääddden” och ska se på ”bisse deen lego”. varför upptäckte vi you tube?!?! det luriga är att det kommer upp ”liknande klipp” så som förälder måste man verkligen vara på hugget så han inte klickar på något krigsspel eller så! så iPad:en är allt annat än en barnvakt. men jag är helt fascinerad av denna 2 1/2 åring som kan navigera nästan helt själv! en dag hittade han pettson och findus på tyska! hur? inte vet jag! så smart kan jag omöjligt jag ha varit 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna