VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAG FYRA: sockersug from hell!

hjälp vad godissugen jag varit i dag, eller nä, kohydratsugen rättare sagt! hade kunnat käka fyra korvbröd utan problem bara för att det låg framför näsan på mig i skafferiet! och ikväll kom pappa på besök och M pep iväg och köpte fika. jag lovar det såg ut att vara världens godaste kanellängd! antingen det eller så försökte min kolhydratsugne kropp lura i mig den! jag luktade på den så jag kände nästan smaken i munnen, det fick räcka 😉 istället har jag gjort en variant på monique´s snickerskakor. verkligen jättegoda men jag tycker att jordnötssmör är så strävt på något vis, så snickerskakorna får ätas med ett stort glas vatten som tillbehör 😉

fuskardag (igen):

frulle: 2 kokta ägg med bregott

mellis: 1 finncrisp med brieost och 2 vindruvor 10 g mörk choklad

lunch: kycklingsallad med fetaost och caesardressing lite jordgubbar och ananas

middag: kyckling- och bacongryta med broccoli

kvällsmat: 70 g bacon grillad i ugn

fika: snickerskaka 3 små bitar

jag vet att man inte ska/behöver äta så många gånger på en dag och att jag förmodligen borde äta mera på dagens två stora mål MEN jag orkar inte det! stora portioner är INTE min grej. och nu när jag fuskar så mycket så får vi se vad vågen säger på lördag. jag kanske har gått upp :( jag har min startvikt på pränt så om jag gått ner så avslöjar jag den om inte får den förbli en hemlighet. min BMI ligger tyvärr på övervikt… så den vill jag kämpa ned till under 25 vilket är ett ganska många antal kilon…

beach 2012 är nog förlorad men beach 2013 – here I come :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna