VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

sömn?

det här med barn och sömn kan jag bli tokig på! stora W somnar nästan ALDRIG lugnt och stilla på kvällarna. utan det ska bråkas och krånglas så mycket det går. vill ju att det ska vara en mysig stund och att han ska somna utan bråk och skrik. vi bråkar inte med honom men han blir arg och skriker och ska minsann inte somna… vill helst att det ska vara som på reklamfilmerna att ungen sussar sött och att det flyger en massa fjädrar runt sängen! vart är mina jädra fjädrar? här är det inget annat än blixtar som flyger och far!
någon som har ett magiskt tips?

 

vart är mina jädra fjädrar? och vart sjutton har den där kroppen tagit vägen 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna