VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

mutor…

jag trodde väl ALDRIG att min 2 1/2 åring skulle komma ihåg att jag mutade honom i ONSDAGS… om han tog sin astmamedicin så skulle han få ett paket av mamma på fredag…

i går kväll när jag hade åkt till jobbet sa stora W till sin käre far ”mamma söpa paket mojjon”. så visade han precis vilken lastbil han skulle ha ur ett reklamblad! så var det med det, så nu i eftermiddag var vi iväg och köpte ett paket i form av en duplo lastbil. inte den han hade sett tack och lov utan en mindre modell. jag blir så fascinerad varenda gång denna grabben bevisar att han är för smart för sina föräldrars bästa 😉

hur gör ni som har barn? mutar ni? och i så fall med vad?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna