VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

min nya kärlek?

M kan börja känna sig lite hotad tror jag… jag börjar nämligen bli kär i vår nya mikro… just idag älskar jag den iallafall! efter att ha levt utan mikro i fyra månader så börjar man verkligen uppskatta dess funktion. just nu har den tinat upp mina räkor helt perfekt och SNART ska den värma min skummade mjölk till min caffe latté :) igår kväll värmde den enkelt mjölk till stora W och senare idag ska den få tina lite köttfärs… förstår ni vilken man 😉 min kära mikro står i mitt kök av en anledning och den anledningen är att min pappa pröjsade den – tack igen :)

det här med materiella ting är ju märkligt egentligen allt från en mikro till kläderna vi bär… för har man pengar så syns ju det oftast (förutom på Ingvar Kamprad vars glasögon är sedan 1800-talet) på ex. glasögon, kläder, bilen man kör m.m. m.m. men varför är det så jädra viktigt? visst, jag är övertygad i min tro om att pengar gör livet lättare att leva och att man kanske blir liiiiite lyckligare… men det där med lycka kommer ju inte automatiskt så då hjälper inte en hel förmögenhet om man inte kan finna lyckan. jag kan ”drömma” om ett stort hus, perfekt inredning och allt det där och drömma måste man få göra. men när jag hör ungarna skratta och stora W klämma ur sig något så himla intelligent så jag tappar hakan, då spelar allt det där ingen roll för där dem är där är min lycka. och det kan inga materiella ting i världen ersätta.

tänker på dokumentären jag såg inatt, om folk som överlevt flygplansolyckor, ena piloten sa att han har blivit bättre på att tala om för sina nära och kära att han älskar dem, för man vet aldrig… så dagens läxa till mig själv (och er läsare, om jag har några) är att sprida lite kärlek, tala om för dem runt er vad dem betyder och att ni älskar dem :)

förresten jag gillar polarn o pyret, men jag brukar säga att min barn är POP-rea barn, för inte sjutton har jag råd att köpa något på ordinare pris där 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna