VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SATC och marknadsgodis

tycker extremt synd om mig själv eftersom barnen somnade typ NU, jag är trött och vi glömde koka vatten till ersättningen! så här sitter jag i soffan tillsammans med marknadsgodis som verkligen är lågkolhydratkost (eller hur?)och på TV3 går ett gammalt avsnitt av SATC! natten är räddad! stora W har mått ok idag efter en riktigt jobbig kväll/natt p.g.a. förkylningsastman. träffade läkaren på allergimottagningen och fick mer mediciner utskrivna och ny salva till dem jädra eksemen. på apoteket fick vi en chock, det gick på nästan ett helt barnbidrag!!! en tub salva 200 spänn och 1 av 3 astmamediciner 350!!! Roligare kan man ju ha för pengarna :( tycker så synd om stora W som har sådana besvär av detta, men han är SÅ duktig och tapper, mammas lilla hjälte! ikväll kunde han knappt somna, han blir så ”speedad” av att få TRE olika mediciner samtidigt :( bra, nu mår jag illa också… marknadsgodis är farligt…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna