VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

förkylningsastma

min stora grabb har förkylningsastma och fy vad det är jobbigt! nu har vi inte behövt inhalera på över en månad men ikväll slog det till med buller och bång… han har inhalerat 4 ggr nu ikväll så om han måste inhalera en gång till utan att det blir bättre så blir det en sväng till sjukan. hoppas VERKLIGEN han slipper det!
vi var ner på stan förut (innan förkylningsastman slog till ordentligt) till harmonia spa (www.harmoniaspa.se), mamma skulle dit och shoppa sin DYRA krämer, hon är inte övertygad om MK, men så är min mamma, vissa grejer köper hon av mig (ex. världens bästa ögon make up remover) och vissa saker köper hon av bästa lotta :) och MK kan inte bistå med ALLT ex vaxning, massage och färga ögonbryn och fransar gör jag hos lotta. hon är BÄSTA hudterapeuten i stan!  stora W blev helt frälst i hennes vovve napoleon, hur fin som helst. hon har även sköldpaddor och eftersom vi alldeles nyligen köpte filmen ”sammys äventyr – den hemliga vägen” som handlar om en liten sköldpaddas väg genom livet, så var han helt frälst över att se RIKTIGA ”sammy” :) efter en trevlig stund hos lotta gick vi vidare till carli choklad, vi tänkte att det skulle vara gott för stora W med lite glass… han ville dock inte sitta still en sekund samtidigt som lilla W vaknade och skrek så ja, kaffe har ju smakat bättre 😉 pricken över i:et var när stora W fick tag på en påse choklad-pellets som han öppnade innan jag hann blinka så det var ju bara att be om ursäkt och betala helt enkelt… tur att han har dem där söta lockarna och skrattgropen så att han kommer undan med det mesta :) superbra service på carli förresten – alltid!
låter inte bra med stora W:s andning :( blir nog ett samtal till 1177… (som jag inte litar på för fem över för övrigt, men det är en helt annan historia)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna