VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tvetydighet…

tvetydighet är ett ord som bl.a betyder mångtydigt. den här bloggen kommer handla om  hur svårt det är att leva entydigt alltså rakt, klart och tveklöst. tvetydighet för mig är att jag kan sitta framför ”biggest looser” och undra hur sjutton dem lyckats bli så stora, samtidigt som jag själv bär på 15 kg övervikt och käkar en godispåse, hur jag hela tiden klagar över trötthet men aldrig går och lägger mig i tid, hur jag gör allt för att mina barn inte ska få på sig en massa skit i form av kemikalier i schampo och liknande medan jag själv köper lyxiga hudvårdsprodukter som exempelvis innehåller parabener. bloggen kommer också handla om mina ständiga försök i min tvetydiga kamp mot min lathet och vikt, tappra träningsförsök och mitt ständiga godissug.
välkomna till min tvetydiga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna