IMG_8188 IMG_8196 IMG_8198

Idag var ingen bra dag, castingen gick bra.
Men har bråkat med Kevin, vilket aldrig känns bra, jag menar när känns det bra att bråka med den man älskar?
Jag antar att det är vanligt att saker uppstår i ett förhållande och de flesta gångerna så kan man lösa det och gå vidare.
Jag är bara inte på topp just nu så har heller ingen inspiration till att blogga.

Vi hörs senare när inspirationen och humöret kommer tillbaka.

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Caroline

    Tja! Jag sitter i exakt som båt som dig, har bott här i barcelona i ca 3 månader nu och flyttade hit tillsammans med min pojkvän och har inte umgåts mycket med någon annan än honom. Hade varit skönt att göra något annat nån dag, vill du ses och hitta på någonting så hojta till! Peace :)

Lämna en kommentar