IMG_7635gtui

Nya planer!

Jag gillar Istanbul och alla tjejer i lägenheten. Det finns bara en sak och det är att det inte fanns så mycket pengar att hämta här som jag trodde och sedan är det lite annat som inte går som jag vill Jag kommer vara här totalt 1 månad och jag tycker att det räcker. Jag vill se något annat nu. Så planen blir nu att åka till NYC fashion week med Jennifer i 3 dagar sedan åker vi vidare till en annan villa i NYC och efter några dagar så åker Jennifer hem och då kommer Paulina och bor med mig i 1 vecka till. Det ser jag otroligt mycket fram emot. När jag är i NYC så kommer jag uppleva allt med en kompis, till skillnad från här, här är jag helt ensam. Okej inte helt ensam eftersom att jag bor med 12 tjejer, men ingen kan engelska så bra. Sen tror jag att NYC är mer intressant och har mer att erbjuda än vad Istanbul har. Vi får helt enkelt se hur det blir. Så istället för att åka tillbaka till Istanbul så stannar jag i NYC med Jennifer och Paulina.

Tråkigast är att jag måste vara utan Kevin… Det gör verkligen ont i mig. Men jag är ung och måste ta alla chanser jag får. Jag vill ha en karriär och NYC och Istanbul kan hjälpa mig att nå dit jag vill, kevin förstår det. Sen så hade jag planerat att vara i Istanbul två månader så jag hade varit utan honom lika länge även om jag inte hade åkt till NYC.

Jag hoppas att ni fortsätter läsa min blogg och följer med mig på mina äventyr.
Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Emma

  Hej Ellinor!
  Skulle vara sjukt roligt om du kunde gå in på min fan blogg till dig: fames.se/ellinorfebenelzana . OM du gör det skulle det vara kul om du lämnade en kommentar! love Emma

  URL:
 2. Postat av: Cute Little Things - Mode & Mammaliv

  Hur ska du och Kevin hålla kontakten under tiden?
  Har precis börjat läsa din blogg :-)

Lämna en kommentar