Kom ihåg mig

Online dejting går fel…

Är du tjej och tänker börja med dating på nätet – bered dig på att få massor, och då menar jag bokstavligen flera om dagen, märkliga förslag från män över hela landet. Väldigt konkreta bevis på vad jag åsyftar kan du läsa om i den här artikeln på aftonbladet som bygger på bloggen ”Worst of dejting”. Den sajts fundament är följande idé. Att publicera försök till kontakt, så kallade ”dejtingmejl” som är mindre begåvade. Kul, men också skrämmande. Inte bara för att det onekligen rör sig om tafatta och tämligen usla försök till kontakt. Jag tycker det är minst lika fascinerande att konstatera hur viktigt det skriva språket blir för att komma någonstans med nätdejting. Jag slår vad om att massor av dessa killar skulle lyckas mycket bättre i sina kontaktförsök på krogen istället.

Min favorit bland alla meddelande är denna:

”hej på dig gillar din stil vad är det oss speciellt din ålders spec
vad sysslar du med skälv är jag bonne” -Man, 37

Helt underbart. En bonde som uppenbarligen var ute på åkern och skördade raps när det var rättstavning i skolan.

Eller vad sägs om:

”… Lite fakta kan du få från mig, svårt att beskriva sig själva =) Jag är en seriös o ärlig kille till 100%, ärlighet o tillit är nummer ETT för mig, jag är trevlig, romatisk, charmig, social, positiv, gó och glad, öppen, söt, lite små ”galen” kille, men på ett positivt sätt… =) Jag har MYCKET humor.. Haha.. Jag har ett stort HJÄRTA av GULD som jag kan dela med dig, låter det som kille du leter efter sötis? *hoppas* 😉 /Man 37″

Yep. Dröm-mannen. Notera att han inte bara är ärlig, seriös, godhjärtat och rolig, utan också sådär lite spännande pojkaktigt ”galen”. Gud, jag blir nästan till mig i trosorna av det här, vilken MAN!

Slutligen, ett exempel på en av de meddelandetyper som jag själv haft min beskärda del av:

”Hej hej.. vad händer annars? lugn helt ok kille här tyvärr a-lös som det ser ut nu men det blir nog bättre. ;-)”

Ja. Kommentarer överflödiga.

Leave a Reply