Kom ihåg mig

Att få ett avvisande svar är inte så roligt. Du skrev till en person för att du tyckte och hoppades att just ni tvk i kombination skulle kunna vara lovande. Och nu har du fått till svar att mottagaren inte alls tyckte som du.

Bli inte alltför nedstämd, det här är väldigt vanligt för alla som ägnar sig åt nätdejting. Det finns många fler personer kvar på nätet att få kontakt med. Bli i stället glad. Personen i andra änden har bemödat sig med att svara dig. Lagt energi och tanke på att svara just dig och bara det är värt en eloge. Om du känner dig tacksam och glad över detta kan du svara just det och önska lycka till.

Om du har fått en elek dissning så är det högst beklagligt. Men å andra sidan – vill du verkligen ha kontakt med en människa som är elal och oförskämd mot någon som repat mod och tagit kontakt? Hetsa inti upp dig, lägg inte mer energi på en sådan person. Och skriv framför allt inte ett lika elakt svar tillbaka.

Tänk i stället på att du i din tur säkerligen kommer att bli kontaktad av människor som du inte kommer vilja ha kontakt med. Att det ligger människans natur att bli attraherad av vissa människor och inte av andra. En annan gång är det du som är i motsatt situation, och då vet du lat man oftast inte kan förklara varför vissa människor inte känns intres santa, medan andra gör det. Kärlek och atttaktion är ett mysterium, och det tjänar inget till att hetsa upp sig över detta faktum.

Leave a Reply