Kom ihåg mig

Vem nätdejtar egentligen?

Antagligen är det många, många fler än du vet om i din närhet som nädejtar. Väldigt många gör det. Det skvallrar åtminstone nätdejtingsajterna medlemsantal om. Men många vill inte berätta att de nätdejtar och viss vill hemlighålla hur de träffades även efter det att relationen är etablerad. Men att nätdejta är inget att skämmas för och människor av alla sorter gör det. Kanske av naturliga skäl fortfarande något fler unga än äldre men det har nog mer med ovana vid nyare teknik att göra än att dejting på nätet skulle vara ett sätt att träffas som är reserverat för yngre. Och de äldre nätdejtarna ökar med stormsteg, vilket också sajternas statistik vittnar om.

Och vem är det då som nätdejtar? Det är människor precis som du och jag. Gemensamt har alla nätdejtare att de ser nätdejtingen som ett sätt att träffa andra människor. Man kanske tröttnat på krogen, bor illa till så att det är svårt att träffa nya människor, eller helt enkelt är lite blyg. Vissa ser nätdejtingen som sitt enda sätt att träffa någon, andra ser det som ett komplement till det vanliga livets alla mötesplatser.

Precis som i verkliga livet finns det människor av alla sorter. Knäppisar och underbaringar, äldre och yngre, män och kvinnor, heterosexuella och homosexeulla, av olika nationaliteter, kulturella och religiösa tillhörigheter.

Leave a Reply