image

Jag tänkte nu att jag skulle dela med mig med er varför jag var nere de senaste dagarna. Alla som någon gång har varit eller är kär förstår mina känslor. Ni som inte har varit där får försöka förstå att man blir så otroligt ledsen när något inte går som man vill med den personen man älskar.

Jag och kevin kom för första gången inte överens om något som blev större än vad det var. Vi har aldrig haft några större diskutioner, men den här gången så gick det  lite för långt. Det relaterade i att vi var ifrån varandra i några dagar och kevin behövde tid att tänka. Att ha sårat den personen jag älskar fick mig att må dåligt och samtidigt inte veta hur det slutar. Det förstörde mig helt och därav att jag mådde väldigt dåligt.

Nu har vi pratat med varandra och allt är löst.  Jag tror helt ärligt att vi behövde det där för att kunna utveckla våra relation till något ännu bättre. Kevin är killen jag vill leva med och just nu är jag så jäkla glad att det löste sig.

Jag vill också tacka alla utav er som har stöttat mig, det betyder verkligen mycket för mig.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Va bra att de löste sig, jag tror att man behöver lite prövningar och hinder i sitt förhållande för att man ska veta kanske hur man ska hantera det, men jag tror också att förhållandet stärks av det. Man inser då nog hur mycket man älskar sin partner ❤️

  URL:
 2. Postat av: claudia

  Att kunna vara oense är viktigt i ett starkt förhållande. Men en sak som är jätteviktig är att man inte kränker varandra när man är oense och hamnar i konflikter.
  För även om bråket är överstökat så hänger svidande ord kvar.

  Fint att er konflikt redde ut sig! :)

  URL:
 3. Postat av: Julia

  Man förstår bara ennu mer hur otroligt mycket man gillar den personen när man inte har den. Som du sa, man utvecklar sin relation efter konflikter. Du är stark ☆

  URL:

Lämna en kommentar