En till Allt för föräldrar webbplats

Nya restriktioner

Tjena bloggen!

Det var ett jäkla tag sedan jag bloggade. Ber om ursäkt för det men som ni vet har jag mycket annat att ta hand om här i livet.  Jag läste precis att folkhälsomyndigheten har infört ytterligare åtgärder för att minska smittspridningen. Jag tycker detta är bra och hoppas vi kan få ett slut på pandemin nu till sommaren eller tidigare och återgå till att leva som vanligt.

En annan kul grej är att jag läste att testpressen till Onkel Kånkels gamla skiva ”Gyllene tider” har sålts för 15 000kr. Gruppen i sig är ganska omogen och inget jag lyssnar på idag. I min ungdom var det däremot en musikgrupp som jag högaktade. Alla i min skola lyssnade på Onkel Kånkel. Idag skulle nog gruppen betraktas som något rasistisk, homofobisk med mera. Det viktigaste är att förstå könsrocken som fenomen. Stötande texter med en humoristisk underton.

Men nog om det.  Till kvällen har jag bestämt mig för att laga god mat till hela familjen. jag har aldrig varit så bra på att laga mat men mitt nyårslöfte var att jag skulle åtminstone försöka laga mat. Annars har det blivit frugan som fått stå för maten eller att vi beställt hem mat direkt till dörren. Det är både dyrt och onödigt i min mening. Därav mitt nyårslöfte. Rent ekonomiskt lär vi som familj tjäna ordentligt på det här. Dessutom blir det oftare godare mat om man gör det själv hemma i min mening.

I övrigt vill jag avsluta med att säga att jag än en gång ber om ursäkt för att jag inte varit mer aktiv på bloggen. Som ni vet så har jag mycket annat i mitt liv som jag måste fokusera på. Bloggen är inte min största prioritet här i livet.

Hoppas ni alla får ett riktigt bra 2022!

Mvh

Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *