En till Allt för föräldrar webbplats

Tråkigt hemma

Tjena igen bloggen.

Förlåt att jag inte varit så aktiv här. Tyvärr har jag varit sjuk senaste veckan och det i en rejäl förkylning. Trodde först att det var något allvarligt men det släppte helt efter en vecka. För säkerhets skull så håller jag mig isolerad ett tag då jag inte vill råka smitta någon. Tur att man kan arbeta hemifrån. Alla har inte den lyxen och min fru som arbetar inom vården tvingas slita varje dag på sin arbetsplats. Som sjuksköterska har man oftast inte turen att kunna arbeta hemifrån helt enkelt.

Vad har jag gjort när jag varit hemma sjuk då? Mest tagit det lugnt och kollat netflix. Det är väldigt lätt at fastna för någon serie och sen kolla igenom alla säsonger. Snacka om att slösa tid, men är man sjuk så är man och då vill man att tiden ska gå snabbt. Jag kollade även på partiledardebatten och den tyckte jag var helt okej. Är inte så intresserad av politik egentligen men det ska bli kul att följa riksdagsvalet 2022.

Till hösten har jag även sökt några högskolekurser i både franska och spanska. Får se var jag kommer in helt enkelt. I min tidigare bloggpost så skrev jag just om att det var en grej jag ville. Att lära mig fler språk alltså. En distanskurs passar mig perfekt då jag har barn som är små och då vill jag såklart vara hemma så mycket jag bara kan.

Slutligen vill jag återknyta till att jag kollat netflix och tänkte ge er några serietips. Mina favoriter är Snabba cash och The Ripper. Snabba cash känner ni säkert alla till men The Ripper är inte lika känd och är en true crime-serie som fokuserar på Yorkshire Ripper-morden. Dessa mord är väldigt välkända i Storbritannien där jag tidvis har varit bosatt. I Sverige är det få som känner till dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *