En till Allt för föräldrar webbplats

Dr. Barbara Sturm öppnar en butik, kör inte, gå inte

”Vi behövde bringa Sturm glöden till New York”, säger tysk hudexpert Dr. Barbara Sturm, som firade öppningen av sin nya butik i natt på Manhattan. Och hon har en punkt: Den glöden, som har tagit över medicinska skåp av It-tjejer (och killar) över hela världen, kommer nu att finnas tillgänglig för att köpa och uppleva hudvårdslinjen vid Noho-butiken, som öppnas i mitten av maj.

12-barbara-sturm

I går kväll samlades New York’s finaste för att skåla Sturm på sitt nya rum utanför Bond Street, som också rymmer två ansiktsstolar, där kunderna kan få den kungliga behandlingen från en av hennes stjärnåstetiker. Gäster sippade Champagne och testade hjälteformler från sin ständigt växande linje, inklusive en hydratiserande ansiktsmatt som startades i sommar.

Festligheterna fortsatte sedan runt hörnet vid Indochine, där deltagare gömde sig från det unseasonably våta vädret med nibbles av vårrullar och kjolbiff medan de lyssnade på Teyana Taylors musikaliska stylingar. Och innan du sa godnatt, gav Sturm gästerna en resväska fylld med några av hennes bästsäljande produkter-värt resan i regnet om du frågar mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *