En till Allt för föräldrar webbplats

Naturligtvis har Ariana Grande redan de senaste samlingarna

 

Pre-Fall samlingarna är över oss! Mega-märken kan fortfarande gå över jorden för att presentera sina shower, men när du är musikfestivalen spelar ingen roll det. Tidig tillgång är den nya normala, och som kändisar letar efter utseendet på slutet av händelserna, är det aldrig för tidigt att debutera en designerbit. Fallet i saken: När Ariana Grande ledde ut till Billboards årliga Women in Music-fest, valde hon en anpassad bit från Christian Siriano’s Pre-Fall-serie, en lavendelmin med en korsetterad topp och poofy ruffled kjol.

Söt och subtilt sexig, klänningen mager med Grandes signaturstil och ger henne en lekfull färgdeklaration. Stylist Law Roach lagde matchande pastell lår höga stövlar från Le Silla för att hålla saker monokromatiska huvud till tå och en diamant choker för extra glitz. När hon godkände priset för Årets Kvinna från musiklegenden Patti LaBelle, gav Grande natten, det är modeklaration och världen en första titt på en minnesvärd samling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *