En till Allt för föräldrar webbplats

Kim Kardashian West Breaker Hennes Monochromatic Streak In-What Else? -Yzy

Om det finns en figur i mode som gör monokrom dressing ser övertygande, är det Kim Kardashian West. Hustrun till Yeezy har nyligen gynnat ensembler som dras av färg (när hon inte gör djärva uttalanden i topp-till-tån rödbruna), men igår, medan hon filmade med sin familj i Calabasas, växlade Kardashian West på paletten av hennes signatur-svettbyxor -hälsning parning.

00-story-kkw

Kardashian Wests passade, bleka oxblood bodysuit betonade hennes berömda figur. Den runda halsen framkallade sportiga badkläder, som fungerar som en kall folie för sina belagda dukbyxor.

Väst debuterade först vax-byxorna för säsong 3 i sin linje, och den senaste iterationen erbjuder en nod till 1980-stilen. Byxans elastiska midja förbättrade dessutom timglas siluetten, medan de samlade domarna tillät hennes kronbladsstövlar – en sällsynt färgsticka för stjärnan att skina.

Den klädda skorstilen – en Yeezy-häftklammer – hade en ny vibration i sommarskuggan och tjänade som ett snyggt skiljetecken till Kardashian Wests utseende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *