En till Allt för föräldrar webbplats

Mandy Moore hittar hennes inre klämma i Missoni’s Fringe Klänning

00-story-mandy-moore

Mandy Moores garderob har alltid varit lekfull och positiv, men senast har denna skådespelerskan tagit saker till nästa nivå. Efter en virvelvindstur till Paris för couturen visar tidigare denna månad har Moore varit gravitating mot bana bitar fyllda med färg och ovanliga detaljer. Och igår, i Los Angeles för en tapning av Jimmy Kimmel Live, gick hon ut i en invecklad vävd klänning från Missoni som exemplifierade hennes nuvarande stil. Täckt i pastellfärger av gult, rosa och turkos med vävt livstycke och lager av fransar tofsar, såg utseendet säkert ett uttalande, särskilt ihop med skyhöga sandaler av Jimmy Choo.

Moore och hennes stylist Christina Ehrlich skapar konsekvent dynamiska outfits, men den sorglösa atmosfären i Missoni-numret gjorde det speciellt speciellt. Moore demonstrerade rörelsen av alla dessa lager av fransar i en Boomerang-video på Instagram, där hon tog några spinn och kanaliserade hennes inre flapper. Effekten var ännu bättre på TV, där kamerorna fick alla vinklar när hon ströv sig över scenen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *