Kom ihåg mig

Go morgon vi som sover för länge!!

Herreguuuu så trötta vi alla var imorse, maken hade 15 min på sig innan tåget skulle gå, glömde matlåda o kaffe! Ingen bra start!
En annan släntrar upp ur sängen strax efter 7!! Bara en timme för sent! Väcker smulorna, hetsar i dom frukost med maskaraborsten i handen! Samtidigt som jag rotar igenom ikeapåsarna med rena kläder till dom o mig själv.
Får på alla inklusive mig själv kläder. Stora smulan hoppar på cykeln till fritids…sen börjar hon..
Vill ha klänning, jeansen är kalla, jag vill inte gå till dagis.
Den redan light stressade mamman blir mer stressad, tar några djupa andetag o förklarar att det är roligare på dagis än hemma. Försöker starta en tävling för att se om hon kan hitta en långärmad o stänga av tvn innan mamma bortsat håret…funkar inte!! Mamma skulle bara vinna!! Jaha! Men då går vi bara istället!
Japp! Sagt o gjort! Vi gick! Små sjöng hela vägen upp o vi slängde många pussar när jag stängt grinden!
Så va hon den där gulliga mysiga igen! Tänk va snabbt det växlar!!
Glad onsdag!!!

Leave a Reply