Kom ihåg mig

Fast kilade fingrar o skrik!

Den här ruskiga lite light krispiga höstmorgonen har innehållit skrik, gråt och fastkilade fingrar…nej in några fingrar i dörrar eller liknande!
Våran underbara fyraåring är inne i sin värsta tid…trotsen!
Hon har på senare tid upptäckt ordet nej…eller kombon vill inte/tänker inte! Eller favvon ALDRIG!!
Suck..imorse ville vi inte till dagis utan cykel..eller sparkcykel… Mamman förklarar då att storebror har det enda låset vi har till cyklarna och sparkcykeln får vi inte lämna på dagis. Det resulterade i att hon kilade fast fingrarna i en dörrpost, fick bända loss dom. Innan dess hade världen rasat när hon inte kunde se på netflix innan frukosten, som tur är började Nalle puh på tvn… Fick ur henne från sängen efter ett hjärtskärande gråtanfall..
Sen skulle ju jacka och skor på! Nej blev svaret på den uppmaningen! Jag vill ha guldskor…. Suck… Jag vill inte ha den mössan… Alla dessa vill inte, tänker inte, den är ful, den kliar!! Hur överlevde vi sonens trots?
Dottern (kommendoran) försöker styra hemmet! Stackars Gustav 8 år hamnar lite i kläm.. Han försöker resonera med henne och förklara, som om hon skulle lyssna!
Men men….alla åldrar har sin charm! Kanske inte denna dock!

image

Skruttan på fint humör!

Leave a Reply