Kom ihåg mig

Regn rusk sorg o lycka!!

Onsdag i häggan o det är blött o kallt!!
Denna morgon fattade jag ett beslut..det fina trogna tåliga flygplanet som lyst upp barnens rum i alla år, har landat för sista gången. Hans tjänst, väldigt trogna tjänst i pålsson/viebkes air force har avslutats! Hans sista vila kommer att bli i grovsopsrummets lugna kontainer!! En minnesstund kommer nog inte att hållas då det luktar mysko i soprummet! Tack flygis för att du lyst upp vårat barnrum!

Lyckan denna dag är kudden kos intåg i våran vardag! Han/hon/hen glider runt med rosa koppel o är bara gosig! Han/hon/hen har ätit frukost med oss o nu tittas det på bollibompa!!! Hunden harry är bortglömt o nertryckt i en låda…tänk att husdjur kan vara så utbytbara! Iaf om dom är luddiga o inköpta i affär!!

image

Kudden Ko äter frukost!!

image

Den nu salige lampan Flygis! Uppgraderad till löjtnant i pålsson/viebkes air force!!

Leave a Reply