Kom ihåg mig

Äntligen fredag!

Så kom den! Dagen man längtar efter hela veckan! Fredagen! Den här morgon började lugn o fin….sen kom borttappade nycklar o grinig 8åring! Får man inte som man önskar börjar man visst grina som en 2 åring! Åhhh…grrrr….förvandlades till mr hyde (visst är han den galna arga?) På två röda sekunder! Jisses…. efter tröst o lite andningsövningar lugnade vi alla ner oss o sprang till skolan! Svetten rann om den stressade mamman medans gos emma bjuppade på låtsas glass o va glad! Gustav skämdes lite tror jag, det va ju han som skapade stressen!
Nu har han insett att det är skola på riktigt varje dag, inte bara ibland…. stackarn! Försöker förklara att man måste gå i skolan, det är lite lag på det! Mina argument möts av: Men mamma…det är ju inte som att jag kommer bli hämtad av polisen o slängd i finkan om jag inte dyker upp i skolan!! Så gör det inget om man blir lite sen…faktiskt!
Känner jag ingen polis som kan komma med en patrullbil o hämta honom för att åka till skolan nån bråkig morgon?? Bara för att visa! Guuu va han skulle skämmas!!
Men mamman skulle äntligen få rätt!!

Skeppohoj bara på skoj!

Leave a Reply