VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Efter träning kommer…..

Ok veckans träning avklarad!!! Yey o en sååå sjukt bra träning oxå! Tränar polefitness! Guuu så duktig jag va! Förtjänade flaskan med vin o choklad desserten! Lätt!!! Lämnade make o barn med potatis o köttbullar hemma…. handlade ju iaf!
Känner redan nu hur trött hjärnan kommer vara imorn! Men det är det ju värt!

Lilla emma har tappat bort sina nagellack hon fick i present nu när hon fyllde år…kaos! Tjat om dom hela tiden! Tror nog att dom ligger under/bakom deras säng! Standarden liksom! Allt hamnar där….så tar man hand om grejerna när man dammuger där! Suprise liksom när dom plötsligt dyker upp!! Hej o hå!!!

Nu hem o typ dö i sängen!!!

image

Emman fyllde ju 4!! Måste hyllas! Lilla rapunsel!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna