VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dom sköna människor vi jobbat me!

Jag har ju lite åldersnoja, som ni vet sen tidigare…. Att fylla 31 va lite som en milstolpe. Nu jävlar e jag vuxen typ, 2 barn, make, lägenhet i en förort, fast jobb o allt d!
Tog tidigare upp ämnet festvänner från förr, o nu slog det mig! En inbiten restaurangtjej som jag har ju haft ett gäng jobb. Vad har då hänt med alla sköna människor jag jobbat me?? Eftersom jag jobbat på typ 10 olika ställen, så har jag haft säkert 100 roliga underbara kollegor. Många man festat, bråkat, skrattat o gråtit med! Framförallt svettats med!
Typ, vad hände med den super manliga killen på berns som en dag blev pålurad ett rosa lypsyl på 7eleven! Han kom med rosa läppar till brunchpasset! Gu va vi skrattade!
Eller alla underbara galna som jag jobbade med min andra säsong på grönan? Oj oj va kul vi hade! Vet att en tjej bor i norge med man o liten dotter, hon jobbar som arkitekt! Grym tjej!
Det är så många många man jobbat me! Dryga kockar, servitörer med hybris! You name it! Har jobbat med dom alla!

Men nu sitter jag i en förort med make, 2 härliga barn o ett fast jobb jag älskar! Men vart är alla de andra? Undra lär jag göra länge!
Så här är mina härliga heltidsjobb som alltid finns där!

image


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna