VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ojoj…

Vilka röriga dagar det varit!
Börjar med fredag:
Resan till jobbet tog typ en o en halv timme, pendel, buss, en till buss, den gick sönder, ny buss o sist t-bana!! Kom en timme försent! Sen galet mycke på lunchen, puh,, svetten rann. Danne jobbade på ozzy som spelade på stadion så jag va själv med kidsen.
Lördag:
Danne jobbade dag, så jag fick mysa med mina finaste hela dagen. Gustav kör sitt vanliga 7års trotts. Emma 3års trottsar, härlig blandning av starka viljor. För jag e ju inte ett dugg envis. Det blev en viljornas kamp, och mammans va starkast!! Haha!!! Mys middag sen eurovision final! Både jag o maken hade skämskuddar redo. Självklart vann vi!! Heja heja Loreen!!
Söndag:
Danne jobbade dag igen, jag o kidsen åkte till kära mor för att fira henne. Supermysigt med alla syskon o härliga syskonbarn. Laddade upp barnen med socker för att komma hem med trotsiga, speedade barn! Lovely!! NOT!!!!
Så måndag:
Lugn o fin start på dagen, inte för mycke att göra på lunchen. Hela mysfamiljen samlad på kvällen. Men jag däckade i soffan o sussade där i typ tre timmar, vilket gjorde att jag sov piss på natten. Hade en riktig tröttmössedag igår. Pendeln strulade igen, men kom bara 7 min sent. Danne jobbade i globen, Jay-z o nån annan spelade. Så han kom hem sent. Idag jobbar jag lite senare än vanligt, så fick lite soft morgon. Trots att vi vaknade lite sent.
Nu är det peppmusik i lurarna!
JO!!! Gus har en till lös tand!! Hoppas den ploppar ut snart!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna