VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oj oh onsdag!

Onsdag o skottdag, om jag inte redan va gift men min kärlek hade jag friat idag! Istället får jag fira att vi varit gifta i 7 månader o 6 dagar!! Härligt!
Vi va på bröllop i lördags, våra goda vänner sandra o robban knöt ihop säcken! 9 år o 2 barn senare! Det va en borglig mysig vigsel på edsbergs slott med efterföljande middag! Maten va super o det va bara sällskapet som va bättre. Vi hamnade med ett helt galet underbart gäng. Mycke fokus låg på ena killens bil, volvo! Inte bra tydligen, o på bingon i festhäftet! Vi skrattade konstant hela middagen! Det va så sjukt roligt, o väldigt skönt att veta att vi inte skulle upp till barnen. Gus va med sin pappa o emma med min! Henne fick vi hemkörd vid lunch på söndagen!

image

Så här kul hade maken!! Lite på lyset!

image

O det vackra brudparet under vigseln!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna