Beröring , bra eller anus????

Förresten det där med beröring, eftersom jag skrev att jag HATAR när folk tar på mig. Det inkludera ju självklart inte familjen.

Men just olika skönhetsbehandlingar eller massage är något av det värsta jag kan tänka mig. I och för sig var jag ju tvungen att går till e n naprapat när höften hoppade ur led till och från , men det tog ett tag det med. och då trycker de ju bara till ,massage däremot…Vi kan ju få alla behandlingar superbilligt på jobbet, en hundring istället för 675 sek, men att låter sig massera av en jobbarkompisar känns ju ännu mera skumt…i alla fall om man betalar för det efteråt;)
Bortsett från dessa slag beröringar är ju som jag skrev tidigare om saker som dans konga och typ gungar armkrock eller håller handen i någon fucking jävla ringlek lika med DÖDEN.

3279e88a26d718dcad0689a47663d5d08ff8b162090222b0b43f719ebd6ad340
Vilket ju är jävligt konstig, för med folk jag gillar är jag ju tvärtemot hur fysiskt med som helst.
Samsov med barnen tills de själv ville ligger i egen säng eller vi inte fick plats länge och håller alltid på att pilla på de, typ i håret eller kliar de på ryggen eller nåt.
Samma med Peter, om vi inte håller handen så har jag typ min fot på hans fot bara för att har kroppskontakt.
och så måste han liksom klia mig till söms snudd på varje kväll. (Ibland kan jag väl klia jag med, men bara för att jag har dålig samvete då och då;)

ed547694ca31e72055bb2325db237af0f6479f1d6742f51b4b124057f97009ec

 

Undantag är sömn, jag älskar att ligger bortvänt och helst på mage, medan Peter nog skulle kunna tänka sig att håller ok mig i sömn.

Eller gosa efter sex som det påstås ALLA kvinnor älskar, inte det heller …Jag är nog mera high five typen och rullar över efteråt;)

p02ctcrq

Och den där konstiga känslan när det har tagit slut i ett förhållande och plötsligt får man inte röra den man alltid har rört vid liksom, hur skum är inte det????

Eller tiden nu när barn bli till tonåringar och så kan de typ inte  ligger de inte bredvid en i sängen och gosar???
Knappt pussas och krams heller, fast jag minns att jag som tonåring liksom ändå ville det mest av hela världen men inte kunde det för man hade liksom tappat ansiktet och inte orkat varit så där tonårs-anti som man ville vara.  Man var liksom rädd att om nån kramade en skulle man bara villa krypa upp i deras famn och bryta ihop och vilja vara barn igen… Lite lustigt att det är liksom två extremer, folk jag inte ”känna” något för eller är släkt med avskyr jag att verkligen att röra eller röras av och de jag verkligen gillar kan jag liksom inte röra och sniffa och kladda nog mycket på.

Men det kanske är så för alla?????

touch_meme_by_xbloodshadow-d8lj3w9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *