Annons

Att vara med på TV

Efter senaste gången när det begav sig med Mamma o minimodeller, så har jag ju legat väldigt lågt med det där med TV framträdande.
I och för sig kom jag ju väldigt lindrigt undan (och var nog den enda som var förberedd på hur det hela skulle mottas av TV tittarna) men jag tyckte det var mer än plågsamt att ser sig själv på TV. Jag som knappt klara av att ser ett foto på mig själv liksom :(Framförallt när man inte kände igen sig själv när någon annan hade bestämt allt från ens frisyr till kläder och vad man skulle säger.

stjarnorna_rasar_over_modellskolan_det_ar_katastrof

Som sagt var det ju tur att jag redan hade lite mera koll på hur svensk TV funkar efter vi hade varit med i
”Jag ska bli en stjärna” och man fattade hur jävla vinklat alla TV produktioner är.

Hur små och söta var inte Belle o Nikita på den tiden;)
https-%2F%2Fd1fc69ngj1uuz1.cloudfront.net%2F51af2f7604bf72e48a011c5c%2F3429094076.jpg20120619-14894-186qw3p

Enda programmet som jag verkligen var mig själv och kände mig bekväm i var faktiskt mitt korta inhopp i Fråga Olle för massor år sedan. Ett tidigare inlägg om det finns här
Temat var ju tuttar och för en gångs skulle visste jag ju vad jag pratade om.

1458679407-8744

Att sen sonen inte var så jävla glad att jag inte hade berättat om mitt framträdande och att han fick höra av kompisar att de hade sett mig var väl inte så kul för en typ 15 åring. men han har nog förlåtit mig vid det här laget.

Men hur som helst, men undantag för ett lite inhopp för en superrolig TV pilot för nåt tävlingsprogram har det liksom inte blivit något mera TV program- Tills jag nu blev uppringt av två olika program inom loppet av en vecka! Skumt…Kan väl inte tycker att familjen just för tillfället passar in i programidén till 100%, däremot för ett lite tag sedan hade det nog varit klockrent och himla roligt att vara med om….

Det andra däremot skulle vara allt annat än roligt.
Däremot borde ju jag och min ”bakgrund” vara våta drömmen för castaren för den produktionen.
Och jag är inte helt emot heller, eftersom det är en grej jag verkligen skulle kunna tänka mig att göra.
Dock har man absolut inget inflytande över händelseförloppet och det känns ju asläskigt. Och jag vet inte om jag är så himla sugen på att fulgråter i TV??? För nog skulle det finnas risk för att det bli extremt känsligt.
Men inget är bestämt, varken från deras eller min sida, så vi får väl ser hur det hela slutar…..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons