Annons

Värsta partaj med Nelly.com!

Grejen med eventinbjudningar är att man aldrig vet innan om det är lönt att gå eller inte.
Ibland bli det hur kul som helst, men ganska ofta kan jag tycker att event kan vara rätt så tråkiga.
Jag är ju inte direkt någon mingelmänniska och har lite svårt för event där man bara ”visa upp sig” och minglar runt och kallpratar.
Jag är oftast inte specielltlätt imponerat och ännu mera sällan blir jag starstruck …

Men i fredags blev jag banne mig allt på en och samma gång!

Det enda jag visste var egentligenen att det var Fashion Week Stockholm Closing Party i Bonnier Konsthall, att Nelly.com var värd och att temat var : 90 Nelly Street.

Men vilket partaj det blev!

Hela konsthallen var omgjort till en lägenhet i 90 tals stil med tidsenliga rekvisita, till ex var en av rummen full med arkadspel, ett annat utrustad med sminkbord och en jättesäng som folk hoppade i osv….

IMG_6033

Hela grejen kändes inte som Stockholm utan mera som någon hipp New York kind of party.
(Eller som jag skulle föreställa mig en sån:))

Självklart gjorde ju gästerna sitt till, medelåldern var ju vääääldig lågt, men alla var hur coola som helst.
Varenda influensers,bloggare och YouTubare var på plats, blandat med lite kändisar och så alla modeller som hade gått visningar under Fashionweek.

IMG_6041 IMG_6038

Alla med otrolig fantasifulla kläder och skön stil och ett flertal med eget TV team som följde efter de.

Jag försökte skryta för mina döttrar med att vi var på samma fest som  killarna i ”The Fooo” som de avgudade för nåt år sen, men de blev inte det minsta imponerat (Fast Peter och jag kände oss ändå extrem coola och nöjda hela kvällen)


Lägg sen till maten, burgare gjort av anklever och högrev, med sötpotatispommes och tryffelmajo, hur gott som helst. Dessutom fri bar hela kvällen.
Och så massa uppträdande tyvärr är jag så gammal och ute att jag enbart kände igen Icona Pop :)

Nämnde jag att jag är grym på flipperspel förresten?

Men så här lät Pressrelease vi fick hem dagen efter, extra kul att Peter fanns med i bakgrunden på en av pressbilderna!

Tack  Axel hos PatrikssonCommunication och självklart även nelly.com för att vi fick vara med !!!!

_Z6A1392

På fredagskvällen gick modeveckans officiella avslutningsfest av stapeln i äkta 90-tals anda i Nelly.coms regi. Festen hölls på Bonnier Konsthall i Stockholm och bland gästerna sågs bland andra Michel Dida, Little Jinder, Kenza Zouiten, Eric Saade, Felice & Happy Jankell, Kim Cesarion, Molly Nutley, FO&O samt Oscar Zia.

I samband med Fashion Week Stockholm SS18 gick Nelly.com, nordens största nätbutik för mode, in som ny huvudpartner. Under modeveckan har dem arrangerat en rad olika aktiviteter, både för press, influencers och konsumenter. För att avsluta veckan bjöds 1000 gäster till vad som kom att bli en storslagen fest.

Bonnier Konsthall hade för kvällen genomgått en make over med olika i rum i sann 90-tals anda. Hemmet inkluderade ett vardagsrum där hiphop och R&B blandades med klassiker och pop, ett kök med en foodcourt, ett spelrum, samt ”The Lynch room” – ett rum helt dedikerat till Techno lovers.

Artister som uppträdde under kvällen inkluderade världskända internationella och svenska akter som Kelis, Virgil Abloh, Icona Pop, Peggy Guo, Tove Styrke, Daniella Johnsson, Simon Littuaer och Kajsa Haidl.

För PR och produktion stod Patriksson Communication tillsammans med Nelly.com. Dryckessponsorer för eventet var FIJI Water, Coca Cola, El Miracle, HOOCH och Jim Beam.

!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons