Sommarplaner

Idag starta första delen av vår semester och jag är så jävla excited !

Inte för att våra planer är så där jätteexotiskt, men de innehåller allt jag älskar.

För en gångs skull har vi hyrt en stuga över midsommar för att firar med massa folk. Så idag packar vi bilen för att dra på Värmland, där vi få sällskap av min brorsdotter och pojkvän. Sen ansluta mellandotter och pojkvän och så blir det midsommarfirande tillsammans med Peters familj inklusive systern med familj som har rest hela vägen från England, så vi blir ca 16 personer!

Förutom massa mat och öl och chill hoppas jag att vi hinner med att åka dressin som vi har gjort massa gånger förut, hur kul som helst.

 

1459604453-8744

Och så massa bad vid Gottbol, världens finaste badstrand!
Weee liksom.

1-tile

Sen har vi en vecka för att fixa lite innan vi dra iväg på vår första solsemester utomlands!!!!
En vecka på Menorca, all inklusive på badland.

gallery_spain-menorca-arenal-d-en-castell-marina-parc__0233619
Känns fortfarande helt overklig, eftersom Peter och tjejerna typ knappt har varit utomlands (Bara England,Frankrike,Finland Danmark o Tyskland) och aldrig på solsemester. Jag har i alla fall hunnit med Spanien 2 gånger utöver det, men jämfört med vad andrar resa är det ju liksom ingenting.
Dessutom har alla våra semester varit lågbudget , oftast med bil och vi har aldrig sluppit undan det där med handlar mat, städning och matlagning och skit. Så det känns verkligen speciellt att vi ska bor på hotell där vi inte behöver bry oss om nåt annat än bara tar det lugnt och umgås. Så supersöt att ser att Peter bli tårögd bara vi tittar på våran bokning på nätet typ;) LÄNGTAR.

gallery_spain-menorca-arenal-d-en-castell-marina-parc__0220699

Sen blir det även bröllop i Hudiksvall när fina Fotohella gifter sig, ytterligare en hotellövernattning , denna gången helt utan barn.

Sen dra vi också till Göteborg 3 dagar  i slutet av Juli i och för sig ska vi jobba på Håkan Hällströms konsert och åker buss dit och bor lite mindre lyxig på Scandinavium, men det är första gången vi båda har möjligheten att åka iväg tillsammans och jobbar!

Som sagt, kanske inte så väldigt spännande i andras ögon, men för oss förhoppningsvis just den perfekta sommaren vi önskar oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *